Recepty

Vepřové na houbách s tagliatelle

Jestli jste příznivci smetenových omáček a milovníci hub jako já, je tento recept to pravé na vyzkoušení.
 

Hovězí po burgundsku

Unavuje-li vás fádnost guláše a chcete se vytáhnout před rodinou nebo kamarády je tento recept to pravé. Zde si ukážeme originál od Julia Carolyn Child s glazovanými cibulkami a žampiony.

Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka je lehce nasládlé chuti, kterou získala po zkaramelizované cibuli. Další charakteristické chutě, která se v polévce snoubí, pocházejí od dobrého bílého vína a parmazánu.

Tenké hovězí plátky s brokolicí

Tomuhle receptu říkám přivolávač jara. :D Máte chuť na hovězí, ale přitom si chcete hlídat váhu nebo si za chvílí jít zasportovat?
 
 

Čínské hovězí s nudlemi

Všechny asijské kuchyně jsou rychlé a jednoduché… tento recept není výjimkou, pakliže jste milovníci omáček -rybí, sójová, chilli- musíte si zkusit udělat činu i doma. U upozorňuji, že v tomto receptu není možné nic nahrazovat českými výrobky…
 

Losos na baramborách

Kouzlo dobré ryby je za prvé v čerstvosti a jednoduchosti receptu. V drtivé většině receptů je upřednostněna jedna chuť. V tomto receptu je to rozmarýn, který celému jídlu vévodí. U ryb se většinou nevyplácí nějak výrazně kombinovat chutě.
Čočkovo-dýňová polévka na kari
Toto je jedna z mých nejoblíbenějších polévek. V polévce se propojí dvě zajímavé chutě, kokosové mléko a máslová dýně, obě ingredience působí sladce a krémově... ale já rád přidávám i chilli.

Recepty

Nebyly nalezeny žádné záznamy.