Recepty
Vepřové na houbách s tagliatelle
Jestli jste příznivci smetenových omáček a milovníci hub jako já, je tento recept to pravé na vyzkoušení.
Hovězí po burgundsku
Unavuje-li vás fádnost guláše a chcete se vytáhnout před rodinou nebo kamarády je tento recept to pravé. Zde si ukážeme originál od Julia Carolyn Child s glazovanými cibulkami a žampiony.
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka je lehce nasládlé chuti, kterou získala po zkaramelizované cibuli. Další charakteristické chutě, která se v polévce snoubí, pocházejí od dobrého bílého vína a parmazánu.
Tenké hovězí plátky s brokolicí
Tomuhle receptu říkám přivolávač jara. :D Máte chuť na hovězí, ale přitom si chcete hlídat váhu nebo si za chvílí jít zasportovat?
Čínské hovězí s nudlemi
Všechny asijské kuchyně jsou rychlé a jednoduché… tento recept není výjimkou, pakliže jste milovníci omáček -rybí, sójová, chilli- musíte si zkusit udělat činu i doma. U upozorňuji, že v tomto receptu není možné nic nahrazovat českými výrobky…
Losos na baramborách
Kouzlo dobré ryby je za prvé v čerstvosti a jednoduchosti receptu. V drtivé většině receptů je upřednostněna jedna chuť. V tomto receptu je to rozmarýn, který celému jídlu vévodí. U ryb se většinou nevyplácí nějak výrazně kombinovat chutě.
Čočkovo-dýňová polévka na kari
Toto je jedna z mých nejoblíbenějších polévek. V polévce se propojí dvě zajímavé chutě, kokosové mléko a máslová dýně, obě ingredience působí sladce a krémově... ale já rád přidávám i chilli.
Recepty
Nebyly nalezeny žádné záznamy.